Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäseneksi voivat sääntöjen mukaan liittyä Pohjois-Pohjanmaalla toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon, sosiaalivakuutuksen, diakoniatyön sekä sosiaalipalvelulaitosten tai alan järjestöjen luottamushenkilöt ja työntekijät sekä muut sosiaalipolitiikasta kiinnostuneet henkilöt. Jäseneksi voivat liittyä myös sosiaali- ja terveysalan järjestöt, ammatilliset yhdistykset, kunnat ja kuntayhtymät, sosiaali- ja terveysalan koulutusorganisaatiot sekä yksityiset sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajat.

Miksi jäseneksi?

Yhdistysten jäsenten mielestä jäseneksi kannattaa liittyä, koska

  • yhdistyksen toteuttama toiminta on tarpeellista ja merkityksellistä,
  • yhdistyksen jäsenyys tukee omaa työtä ammattilaisena,
  • yhdistyksen kautta voi vaikuttaa yhteiskunnan epäkohtiin,
  • yhdistyksen toimintaan osallistuminen tarjoaa verkostoja ja sosiaalisia suhteita ja
  • yhdistyksen vapaaehtoisena toimiminen on kiinnostavaa.

Liittyminen ja eroaminen

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä tai jäsenyydestä erota piipahtamalla Kumppanuuskeskuksen neuvontapisteessä sen aukioloaikoina, soittamalla tai laittamalla viestiä yhdistyksen toimistosihteerille tai täyttämällä alla olevan jäsenlomakkeen.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2021 on henkilöjäsenille 15€/vuosi ja yhteisöjäsenille 50€/vuosi. Jäsenmaksun maksaneilla on oikeus osallistua jäseniltoihin sekä kevät- ja syyskokouksiin. Lisäksi he pääsevät yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin joko maksutta tai jäsenhinnalla, koulutuksesta riippuen.

Liity jäseneksi

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen jäseneksi liittymislomake

Rekisteriseloste (linkki avautuu samaan ikkunaan)